På marknad i Kristinestad

I Kristinestad, som jag kommer ifrån, har man hållit marknad sedan 1783. Just den här helgen, när vi besöker staden, är det Kyndelsmässomarknad. Det är glesare med folk än på den kända sommarmarknaden men också nu hör det till traditionen att ta några varv bland stånden på torget, äta korv och att handla någonting marknadstypiskt. Själv kom jag därifrån med ett par nya, varma påshandskar. Men det finns en del annat man kan handla också. Några exempel följer här:

IMG_4139     IMG_4143

IMG_4152     IMG_4164

IMG_4155     IMG_4150

IMG_4176     IMG_4160

Publicerat i Kristinestad | 2 Kommentarer

2 Responses to På marknad i Kristinestad

  1. Lena säger:

    Hej Titti! Vilka roliga foton. Man fångar helt andra intryck genom kameralinsen än med blotta ögat! Jag var några min.på torget på fredagen med mitt febersjuka vuxna barn men de där vackra trosorna såg jag inte!

  2. Titti säger:

    Lena, jag hoppades få se dig. Det var roligt att fota. Tur att jag gjorde det på fredagen för på lördagen var det mycket sämre väder. Men vi var där då med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.