Måste bara få rulla mig lite

Det slog mig att jag kanske omedvetet har sparat de svåraste målningar till sist i detta GÖRA BÄTTRE-projekt. Naturligtvis! Det var lätt i början och roligt. Nu har jag förflyttat mig till en punkt där det inte känns lika meningsfullt längre.  Det är svårt att få till det utan att ändra helt och hållet på de målningar som är kvar. Då sprider sig ledan och otåligheten hela vägen ner i tårna och lusten väcks att skippa detta. Att börja med tom yta istället. Jag tänker dock inte ge mig utan fortsätter enligt plan.

Bara jag får rulla mig lite först.

IMG_2269 2

P.S. Jag har börjat använda uttrycket "rulla sig" för att uttrycka: bryta mot ett mönster, slappna av och vara sig själv en stund. Inspirerad, som synes, av hästarnas rullande. D.S.

Publicerat i Förhållningssätt, Processen att skapa | 6 Kommentarer

6 Responses to Måste bara få rulla mig lite

 1. Hanna säger:

  Du rullade väl i Helsingfors också?

 2. Titti säger:

  Ja, eller jag ville det. På flygplatsen när jag var så glad och allt omkring var så kontrollerat…

 3. Hans Westlund säger:

  att byta material och teknik funkar för mig.. det är väl mitt sätt att rulla mig :)

 4. Titti säger:

  Jag har fått intrycket att du är bra på att växla mellan tekniker. Jag gör ju inte det. Hittills håller jag på med oljemålningen. Får försöka hitta andra vägar.

 5. Hans Westlund säger:

  he he..ja jag är allätare. akryl, kollage, blyerts,kol, tusch, akvarell, textil, trä. Just olja undviker jag p.g.a att jag har barn med mig i ateljén ibland, dessutom blir jag lätt yr av ”giftet”.. för jag har naturligtvis provat olja också

 6. Titti säger:

  Förstår. Jag har försökt med annat jag också men inte känt för det. Nu håller jag på med oljemålningen så länge jag känner för det. Jag tror det blir ett tag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.