Kommande utställningar

Det bästa stället att kolla vilka utställningar jag har på gång är på hemsidan www.tittihammarling.com. Där kommer du direkt till utställnings-informationen.

Det blir några olika utställningar nu i mars-april och sedan några igen i höst. Troligtvis blir det väl något där emellan också men det är inte klart ännu. Som läsare av bloggen är du självklart inbjuden även om jag långt ifrån alltid vet vem du är. Det går också bra att besöka mig i studion om du vill se mitt måleri på plats. Det är bara att ringa eller e-maila så hittar vi en tid som passar. All kontaktinformation finns på hemsidan.

Som du ser har jag separatutställningar först 2011 och 2012. Det är för dem jag nu målar mitt nya material. Ett huvudprojekt omfattar mitt ordinära måleri och ett annat har fokus på min tolkning av vildhästar.

Ok, det här är min basplan. I den finns både god framförhållning och utrymme för överraskning och improvisation. Det är så jag gärna vill ha det.

Tack för att du läser & trevlig torsdag!

IMG_0903

Publicerat i Utställningar | 3 Kommentarer

3 Responses to Kommande utställningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.