Hopplöst fall?

Ja, inte vet jag om den här målningen har blivit nå bättre eller om den överhuvudtaget har något existensberättigande…

Detta är den målning, inom ramen för Makeover-projekt, som känns mest hopplös. Måleriet är bättre nu men i och med att jag inte skulle välja denna typ av motiv idag så känns den ändå inte bra. Tänkte jag skulle visa det som gått sämst också. (Till saken hör att det är en av de äldsta målningarna jag har kluddat vidare på.)

Fortsätter med makeover-projektet idag och imorgon men sedan tror jag att det får räcka. Min tanke med detta steg tillbaka har varit att bättra på måleriet och att samla mig för nästa utmaning. Det känns som att jag börjar uppnå det nu.

Ha en bra tisdag. Det kanske blir en pärla.

2000-0046K 

IMG_4012

Publicerat i Måleri, Processen att skapa | 8 Kommentarer

8 Responses to Hopplöst fall?

 1. Marianne säger:

  Jag tycker om båda bilderna. Tilltalas av enkelheten. Mer färg ger större djup mer ”botten” i bilden (hittar inget bättre uttryck)Som när man dansar, tyngden mot golvet.

 2. Titti säger:

  Tack Marianne. Kanske blir jag trött på gamla motiv. Jag hade svårt för denhär i varje fall. Det är dock bara 2-3 som jag tyckt varit riktigt jobbiga av ca 20, så jag är oerhört positiv i det stora hela.

 3. Marianne säger:

  Det är väl ett bra betyg att så många ger positiva vibbar Det är inte alla förunnt

 4. Titti säger:

  Ja, jag trodde det skulle vara jobbigare.

 5. Hans Westlund säger:

  vet inte vilken som är vilken.. men jag gillar båda.. de uttrycker olika saker bara.. men om jag ska välja så är det nog den ljusa som tilltalar mig mest idag p.g.a att jag har deppat lite sista tiden och behöver ljuset, glädjen

 6. Titti säger:

  Ja, så kan det ju vara. Man vet ju heller aldrig om det kommer att bli bättre när man målar vidare på en duk. Jag är i alla fall nöjdare själv så det får väl räcka.

 7. Hans Westlund säger:

  det är ju när man är nöjd själv som är det enda man kan utgå ifrån sådär har du helt rätt (såg senare på fotot att det var den nmörkare som var den senaste)

 8. Titti säger:

  Ja, den mörkare är den senare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.