Hela paletten

Idag har det varit roligt och lätt att vara konstnär. Ja. Sådana dagar finns! Och det bjöds på hela paletten.

Jag kom vidare med de nya målningarna. Ett positivt besked om en utställning gav mig glädjefrossa ända ner i lilltårna. Ett besök på Galleri Magnus Karlsson blev ett inspirerande avbrott. Där kollade jag in den pågående utställningen med bl.a. Sara-Vide Ericson. Jag följer henne med stort intresse. Därefter fick Jason Polans teckningar på Every Person in New York stilla lite av den värsta längtan till New York. Den bloggen luktar New York och jag känner igen mig i människotyperna och platserna. Så lite måla igen och nu ska jag avsluta med att rama in ett beställningsarbete så att jag får en nöjd kund i morgon.

Publicerat i Konstnärer, Utställningar, Vanliga dagar | 6 Kommentarer

6 Responses to Hela paletten

 1. westlund säger:

  kul att det går lätt att måla. de dagarna ska man bara njuta. sja själv ge mig ut i ateljen snart. hoppas jag kan njuta i dag.

 2. Titti säger:

  Ja, det hoppas jag också att du kan! Det är väl bara att följa med i det som inte går att styra.

 3. Lasse säger:

  Trevliga New York-bilder!

 4. Titti säger:

  Eller hur?

 5. marianne säger:

  Gläds med dig, så roligt att det går bra!

 6. Titti säger:

  Man står där stadigt på båda fötterna en stund och hittar sedan raskt på något nytt att tampas med. Men det känns mycket bra. Måste medge det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.