Förhandstitt på TV-inslag

Finlands TVs svenska redaktion YLE FST har på vardagarna ett program som heter MIN MORGON. Det är alltså ett morgon-TV-program, precis som namnet indikerar. Just nu kör man inslag med personporträtt av några finlandssvenskar verksamma i Sverige och jag är en av de personer som man har valt att ha med.

Inspelningen hos mig gjordes i början av december av Haldin Communication Ab. Nu närmar sig visningen. Det kan bli vilken dag som helst. Jag har inte exakt datum ännu men borde med kort varsel kunna meddela dig när det blir.

Jag har förhandstittat på inslaget och känner mig nöjd. Det visar mig så som jag är i ett snapshot. Ännu mer finlandssvensk i min framtoning än vanligt. Men ändå. Så som jag är.

Tack Joakim Haldin.

IMG_4502

Publicerat i TV och press | 4 Kommentarer

4 Responses to Förhandstitt på TV-inslag

 1. Sara-Vide säger:

  Spännande!

 2. Titti säger:

  Det är alltid lite läskigt när andra ska porträttera en. Och spännande. Jag ska se dina teckningar idag på Magnus Karlsson.

 3. Lena säger:

  Vad roligt! Jag brukar ibland titta på det när jag dricker min påtår kaffe efter motgonpomenaden. Det är ju ett rätt nytt program, fräschare och ungdomligare än tidigare morgonprogram. Vad roligt att Du är med och representerar Finland och också Österbotten! det har varit rätt ”helsingforsiskt” tidigare! Hopas vi inte missar det! Haldin e duktig..

 4. Titti säger:

  Ja, jag har för mig att man startade programmet nu i januari. Det framkommer rätt tydligt var jag har mina rötter. Håller med om att Joakim är bra. Det är ett gott betyg att jag, som är proffs på personbedömningar, blir nöjd med någon annans beskrivning av mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.