Bus och reflektion

Nu är jag på väg från Åbo till Kristinestad. Det har ljusnat och det jag ser är mest granar. Om vägen, riksåttan, skrev jag den 16 januari i Vita granar, bastu och tango.

Igår blev jag klar med projektet att förbättra tavlor, som jag en gång ansett vara klara, men som jag inte har varit tillräckligt nöjd med. I och med detta har jag också rensat klart i min konstnärliga historia. I slutet på november slängde jag över 60 dukar. Jag målade därefter över en del motiv och nu har jag förbättrat, ja, i alla fall målat vidare på, 23 stycken oljor. Nu känns det bra. Jag är i takt med mitt uttryck och störs inte av det gamla när jag ska måla nytt.

I nästa vecka fortsätter jag med mina huvudprojekt, måleri för några kommande utställningar. Jag längtar redan dit men före det ska jag passa på att göra något annat. I Kristinestad finns brorsbarn och nu ska jag busa och vara tillsammans med dem. Och reflektera lite däremellan. Om det alls behövs.

IMG_3544

Publicerat i Kristinestad, Processen att skapa, Projekt | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.