Slott och isrevor

Resan till Kristinestad var en fin upplevelse. Jag har umgåtts med familjen, lekt och planerat kommande konstprojekt med brorsbarnen.

Senare, på väg ner till Åbo, fotograferade jag vintergranar trots att jag trodde mig ha tröttnat på motivet. I hamnområdet och ombord på färjan fortsatte jag knäppa. Åbo slott låg vackert i sin kvällsbelysning och isrevorna genom Silja Europas fönster intresserade mer än det urusla dansbandet.

Är nu inne och vänder i studion en stund.

Flyger tillbaka till Finland om någon timme.

IMG_3712

IMG_3731     IMG_3730

Publicerat i Kristinestad | 2 Kommentarer

2 Responses to Slott och isrevor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.