Att krisa och att fula ner

Jag har fått reaktioner och frågor gällande sådant jag skrivit. Det tycker jag om! Det är framför allt två inlägg som har engagerat.

I Ett år – vad är det? skriv jag: Det var innan jag nästan tappade mitt måleriska uttryck för att sedan kunna fånga upp det igen.

Dagen innan skrev jag i Att göra fulare: Jag vill inte måla vackert. Jag vill måla med hjärtat och levern.

Ok. Ni undrar om jag har haft/har en kris med måleriet och hur jag i så fall tacklat/r den. Också hur man överlag ska bemöta sådana när de infinner sig. Ni undrar också om detta med att VILJA måla fulare. Vart är jag på väg med mitt måleri? Vad menar jag med att måla med levern? Kommer jag att överge de motiv som jag hittills har arbetat med?

Många intressanta frågor. Inga enkla, korta svar. Ni har dock gett mig något att fundera på. Jag ska därför fördjupa resonemangen några nivåer och börjar i morgon med att skriva om Att krisa eller inte.

IMG_2012

Publicerat i Förhållningssätt, Måleri, Processen att skapa | 4 Kommentarer

4 Responses to Att krisa och att fula ner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.