Glögg på hög nivå

Det började enbart vackert. Vi var högst uppe i tornet på Söder och det var GLÖGG-öppet-hus-bjudning hos goda vänner. Förutom att umgås hann jag ta ett gäng bilder. Gjorde några blixtvisiter ut på terrassen för att få bättre kvalitet. Fick hålla mig med ryggen tryckt mot glasväggen medan någon höll fast dörren. Det blåste kraftigt redan då.

Senare var det fortfarande vackert men vädret bjöd på inslag av dramatik. Snön dansade fram i luften med häftiga rörelser och vinden piskade på mot tornet från alla håll. Globen försvann in i det snövita.

Av bara farten fick vi en äkta julstämning, trygga där inne, med glögg och pepparkakor.

IMG_2955

IMG_2937 

IMG_2946

Publicerat i Vanliga dagar | 4 Kommentarer

4 Responses to Glögg på hög nivå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.