Att vara välkommen

Så fantastiskt det är att få resa om man har en plats i världen som är ens hem och som man hälsas välkommen tillbaka till.

Hemresan var av det lättare slaget även om det naturligtvis blir segt. Jag hade köpt Bob Dylans “Chronicles” i East Village och började läsa i den redan på Newark. Sedan kunde inte ens filmerna på planet locka mig från den underhållande läsningen. Framför allt som boken börjar med en New York-period där Dylan som tonåring söker sin väg i förhållande till musiken och sig själv. Jag är bara drygt halvvägs men såhär långt: välskrivet och intressant.

Det känns rätt att vara i studion igen. Nu har jag mycket att arbeta med här som kräver min koncentration. Och så vill jag ha det. Allt har sin tid och det blir mera New York i framtiden.

Publicerat i New York | 4 Kommentarer

4 Responses to Att vara välkommen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.