Önskesöndag

När jag vaknade var det strålande väder. Som gjort för en önskedag i stan med låååångpromenad. Då jag inte kände mig riktigt klar med Chelsea efter gårdagen så började jag där. Väl på plats gav det inte så mycket nytt så jag spenderade resten av dagen i Greenwich Village och på Lower East Side. Jag kan strosa omkring nästan hur länge som helst i de stadsdelarna. Bara se mig omkring och ta det som det kommer.

Besökte några gallerier på Lower East Side, men det var inte så upplyftande. Det är tufft för de flesta. Sänkta priser med 50% och få sålda verk är inte ovanligt om man alls är kvar i marknaden. Köpte några julklappar i butiken till Tenement Museum på 108 Orchard Street (en riktigt trevlig butik) och gick sedan bort till The New Museum (of Contemporary Art) där man bland annat visar Urs Fischers Marguerite de Ponty på tre våningsplan.

Intressant allt det där men det bästa med dagen var ändå att få ägna sig åt strosandets ädla konst.

IMG_2537     IMG_2526     IMG_2517

Publicerat i Konst, New York | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.