I ride again

Nu har jag lördagsskrotat, fantiserat om resan till vildhästarna i Pryor Mountains i maj, hoppat bana på ridningen och absorberat lite av det generöst soliga vädret.

Eftermiddagen ska jag tillbringa i målarrummet. Det finns inga störande faktorer andra än de jag möjligtvis skapar själv. Jag ska spela musik, kanske börja med Salomon Burke och ge mig de bästa förutsättningarna att fokusera på det jag vill åstadkomma. Precis som i ridningen (se vägen,  skänkla lagom och ge hästen utrymme att göra sitt) ha både drivet och lugnet. Låta tiden gå ända tills det är dags för umgänge och middag senare ikväll.

IMG_3153

Publicerat i Hästar, Måleri, Musik, Vanliga dagar | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.