Finfina dagar

Dehär helgdagarna har varit bra. Inte bara bra för att jag har jobbat på med lugn entusiasm utan allra mest för att jag insåg att det blev för utmanande att riva ner alla färdiga målningar för att ersätta dem med åtta tomma dukar. Nu förstår jag inte ens vad jag tänkte på. Bara för att många råkar bli klara samtidigt behöver jag ju inte spänna bågen så att jag själv trillar omkull. Alltså ändrar jag mig och hänger upp tre nya dukar att börja arbeta på. Det är utmanande på en nivå som jag klarar. Jag såg med ens vilka motiv jag ska börja med och det känns spännande.

Det enda som jag riktigt saknar just nu är tiden att gå på lite olika utställningar och att komma iväg på kroki. Båda är viktiga så jag ska försöka få med lite mer sådant.

Publicerat i Insikter, Vanliga dagar | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.