Bye, Bye

Det var allt för denhär gången. Nu pulserar livet vidare i New York och jag sitter lite vemodig men tillfreds här i studion och jobbar mig in i den Kungsholmska vardagen igen. Jag reste iväg med lätt bagage och kom tillbaka med proppfull resväska, om vi säger så. Det var inte bara kläder och böcker som gjorde väskan välfylld Jag har fyllt på med inspiration, intryck och insikter om vad jag själv håller på med. Det är inte så att jag har känt mig osäker på måleriet men det var ändå vissa viktiga bitar som föll på plats för mig där borta. Det handlar om att växa, om att inte hålla sig själv tillbaka utan våga tro att det där som man inte förstår sig på ändå leder en framåt på det som är ens väg. Jag kom också äntligen fram till ett övergripande tema för mina projekt. Jag har trevat efter det ett tag och känner nu att jag har hittat något som kan vägleda och hålla ihop mitt arbete ett bra tag framöver.

P.S. På tal om proppfull resväska – med fanns också fyra akrylmålningar från kvällsövningar i badrumslampans sken. D.S.

IMG_1649     IMG_1501     IMG_1623     IMG_1628     IMG_1631     IMG_1656     IMG_1027 -china town detalj     IMG_1610 ny

Publicerat i New York | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.