Borta bra men egen bunke bäst

Ja, så simmas det på i egen bunke igen. Det är tryggt och roligt och oj vad det simmas. Denhär helgen har nämligen ett inrutat program för att jag ska hinna med & hinna ifatt. Det är ge och ta mellan måsten och nöjen. Idag ska jag måla och gå på kurs i bildbehandling för att på kvällen se Cabaret Cartwright med maken så det blir en hel del roligheter just idag. Det är morgondagen som mest står för måstena.

Det är nyttigt att resa bort för att tydligt kunna se om det man har på hemmaplan är bra eller dåligt. Om de vanor man har är konstruktiva eller inte. Vad som egentligen är viktigt i ens vardag. Distans gör att man kan syna bunken men helhjärtat plaska vidare om den känns bra. För egen del blev det några, lite oväntade, saker som jag direkt ville ändra på. 1. Bli än mer sparsmakad vad gäller att ta in olika former av ”skräpinformation”. Helt subjektivt, ja, men så mycket oviktigt vi tittar och hör på samt läser om när vi kunde lägga energin och tiden på annat. 2. Jag är trött på svart och grått och ska klä mig mycket mera färgrikt från och med nu.3. Jag ska ge mer uppskattning och kärlek till mina nära och kära. Trevlig helg!

IMG_1587

Publicerat i Insikter | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.