Att ge vardagen en chans

Med alla dessa möjligheter att låta oss underhållas, att fylla vår tid, att vara delaktiga och att vara betydelsefulla är det lätt att fastna i fällan av att ha en fullbokad kalender men att inte hinna med det som är viktigt. Jag är inte riktigt där men jag vill ändå ge vardagen och konstruktiva rutiner en än bättre chans. För mig innebär det att största delen av min tid vara i studion fysiskt och mentalt och att därutöver umgås med mina nära och att inte låta mig vilseledas av olika saker som tar fokus från detta. Att säga nej till någonting just nu behöver inte innebära nej för evigt.

Nu är jag helt klar med några målningar och har mobiliserat kraft att gå vidare med nya dukar. Jag trivs mycket bra med det här 65×65-måttet som jag använt på dukarna ett tag så jag fortsätter med det och med det tema som just nu övergripande stimulerar mig.

IMG_0188

Publicerat i Vanliga dagar | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.