Packat och nästan klart

De sista förberedelserna är i stort sett avklarade. I morgon är det dags för hängning inför Kistamässans höstsalong så jag packar just nu det sista. Jag har försökt att planera hängningen så långt det går men vet att det är viktigt att ha utrymme för improvisation på plats. Därför tar jag med mig några extra målningar.

Du är varmt välkommen till mässan, som pågår fredag till söndag, klockan 11-18. Du hittar mig i monter A:05. Jag hoppas på många besök!

Det ska bli intressant att se hur denhär satsningen på en mässa för konstnärerna kommer att lyckas – både ur marknadssynpunkt, som tillställning i sig och för oss utställare. Personligen är jag förväntansfull nu och ser fram emot många upplevelser och möten.

IMG_0884

Publicerat i Utställningar | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.