I love you

Jag bär på en kronisk längtan till New York. Jag har aldrig bott där men har besökt staden 20+gånger. Jag tänkte att jag skulle bli mätt någon gång. Det har jag dock inte blivit ännu. Min längtan dit har ingenting att göra med hur jag har det här hemma. Den lever sitt eget liv och varierar från stillsam till uppfordrande. Idag slog den till med sådan kraft att blotta ekot skrämde iväg alla tankar på andra bloggteman.

OK. I LOVE YOU NY!

IMG_5713 -stadsbild     IMG_5632 bussbild     IMG_1056 kassaapparat     IMG_6003 imagine

IMG_1035 kvinna med burkar     IMG_1029 fisk     IMG_6059 ljus i kyrkan

Publicerat i New York | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.